تاريخ : | | نویسنده : setup-pc

آموزش پخت کیک کالباس, پخت انواع کیک


مواد لازم :

 آردسفيد  يك كيلوگرم  تخم‌مرغ  12 عدد  كالباس  250 گرم  نمك  به ميزان لازم  كره يا مارگارين  250 گرم روغن‌زيتون 50 گرم بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري زرده تخم‌مرغ يك عدد


طرز تهيه :
آرد، بيكينگ‌پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن‌زيتون را كم‌كم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آن‌گاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه‌اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت يك‌ساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نمي‌باشد.

منبع : groohashpazi.blogfa.com



رپورتاژ
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن خراطین
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
انجام پایان نامه مدیریت
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
آپسان موتورز پارس
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
لیست قیمت کالاهای دیجیتال
فال حافظ
توضیحی درباره صنعت پرورش شتر مرغ
دستگاه تصفیه آب خانگی
تور لحظه آخری پر طرف دار کشورهای تایلند مالزی دبی و کیش
مبل تالار یا صندلی مبل تالار پذیرایی

لینک های مفید
آموزش مجازی | بیوگرافی ۹۸ | صندلی هتلی | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.