تاريخ : | | نویسنده : setup-pc
متخصصان قلب معتقدند که افزایش مصرف فیبر خوراکی در رژیم غذاییِ روزانه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش ‌می‌دهد.

به گزارش ایسنا،‌ در این مطالعه «دیان تریاپلتون» از دانشکده علوم غذایی و تغذیه دانشگاه «لیدز» در انگلیس میزان مصرف فیبر خوراکی را در بین گروهی از داوطلبان در آمریکا، استرالیا، اروپا و ژاپن بررسی کرد.

تریاپلتون گفت: در مطالعات خود مشاهده کردیم مصرف انواع فیبر خوراکی غیرمحلول شامل فیبر موجود در میوه‌ها و سبزیجات، خطر ابتلا به بیماری شریان‌های کرونری و بیماری‌های قلبی - عروقی را کاهش می‌دهد. همچنین افزایش مصرف فیبرهای خوراکی محلول نیز منجر به کاهش چشمگیر خطر ابتلا به بیماری شریان‌های کرونری در افراد می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، محققان در این مطالعه همچنین اظهار داشتند: یافته‌های این مطالعه توصیه‌های مطرح شده برای گنجاندن میزان بیشتری فیبر خوراکی در رژیم غذایی و وجود ارتباط میان کاهش ابتلا به بیماری قلبی با مصرف بیشتر فیبر خوراکی را تایید می‌کند.


رپورتاژ
انتخاب جراح بینی - بهترین جراح بینی
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
جشن عروسی
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
حمل نخاله ساختمانی و ضایعات عمرانی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
دوربین مداربسته دیجی همکار
جدیدترین تجهیزات تالار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
دوربین مداربسته
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن خراطین
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
انجام پایان نامه مدیریت
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟

لینک های مفید
آموزش مجازی | تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.